عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



مطالب جالب بود

پوریا محمودی هومن بحرینی مهدی رودباری محمد شفیع ریسی ارش ساردوی رضا مهمدی محمد جواد پورفراش

جمشید بیاد فرشید بهروز  علی بیانی زمان موسوی ادیب میجانی نجیب کمالی پور معین رجعتی عادل رفیعی محمد امین شریف ابراهیم امینی رنجبر نادر طاهری محمد رضا شبرنگ سلمان فرح بخش


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , مذهبی , ضد دختر :-) , ضد پسر , ترفند ویندوز7 , کد مخفی تمام موبایل ها , ترفند سونی اریکسون , سامسونگ کد , نوکیا کد , مناجات با خدا , عاشقانه , دانستنی ها , ترفند یاهو , ارسال smsبی رد و نشان!! , کالیکاتور افراد مشهور , زنگ تفریح , مطالب تصویری!! , جک و سرگرمی , تاسیسات(کتاب فورمول ها) , تاسیساتی ها کلیک کنند!!!! , اس ام اس , ایا میدانید , عروس سیتی , بازی گرا متفوت هستند , ,
:: برچسب‌ها: پوریا محمودی , هومن , بحرینی , مهدی , رودباری , محمد , شفیع , ریسی , ارش , ساردوی , رضا , مهمدی , محمد , جواد , پورفراش , جمشید , بیاد , فرشید , بهروز , علی , بیانی , زمان , موسوی , ادیب , میجانی , نجیب , کمالی , پور , معین , رجعتی , عادل , رفیعی , محمد , امین , شریف , ابراهیم , امینی , رنجبر , نادر , طاهری , محمد , رضا , شبرنگ , سلمان , فرح , بخش ,
:: بازدید از این مطلب : 1189
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 5 ارديبهشت 1391

 برین ادامه مطلب تصویر ها زیادن


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 2518
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 8 فروردين 1391

 

5 دختر 19 ساله آمریکایی با شغل جن گیری! +عکس
اکثر دختران در سنین نوجوانی بیشتر وقت خود را صرف خرید کردن و گردش با دوستان خود می کنند اما گروهی از دختران در امریکا وجود دارند که از مدرسه باب لارسون در رشته جن گیری فارغ التحصیل شده و به کار جن گیری و خارج کردن ارواح شیطانی از بدن افراد می پردازند!!

ساوانا، جس، کریستینا، ملانی و براین دخترانی هستند که بین 16 تا 19 سال سن دارند و پس از اینکه کشیش باب لارسون اعلام کرد که به افراد با ایمانی برای از بین بردن نیروهای شیطانی نیاز دارد، به مدرسه او مراجعه کرده و آموزش های لازم برای جن گیری و مبارزه با شیاطین را آموختند.
 
5 دختر 19 ساله آمریکایی با شغل جن گیری! +عکس ، www.irannaz.com

به گزارش ایران ناز این دختران می گویند که این کار بسیار سخت، دشوار و در بعضی مواقع واقعا ترسناک است. آنها برای دفع جن و شیطان از بدن فرد مورد نظر از انجیل، صلیب و آب مقدس استفاده می کنند و برای اینکار از مردم هیچ گونه هزینه ای دریافت نمی کنند اما بیشتر مردم به آنها مبلغی پرداخت می کنند تا هزینه سفر آنها جبران شود.

براین می گوید که آنها خیلی کم برنامه های تلویزیون را تماشا می کنند چرا که در این برنامه ها شیطان را کاملا حس می کنند. آنها حتی اعتقاد دارند که فیلم هایی مانند هری پاتر و گرگ و میش، باعث تحریک شر و شیطان می شوند!
تعداد نمایش ۴۵۵۱ بار


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 332
|
امتیاز مطلب : 22
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 8 فروردين 1391

 او تعریف در زمان نوجوانی ساکن روستای ساری قیه در حوالی اردبیل و سراب بوده است . می گفت که 

گوسفند ها را برای چرا به دشت برده بودم . نزدیک 
رودخانه جائی است که سنگهای زرد رنگ دارد به غار
ساری قیه می گفت دو تا از گوسفند هایم به داخل غار 
رفتند . و من به دنبال آنها . چیزی نگذشته بود که یک کله
از داخل صخره غار بیرون آمد می گوید فقط چشمان و دهان
او مشخص بود و با لهجه ای غیر ترکی و عجیب غریب او را 
تهدید می کند که از غار بیرون برود وی از فشار ترس غش 
می کند و تا دو ماه بیمار بوده است . 
می گوید در این غار به وفور دیده می شود عده زیادی با 
دوری افتند . در حال حاضر هم این پدیده شبیه به گذشته 
روی می دهد و علاقمندان می توانند به روستای ساری 

بین سعی در گرفتن عکس کرده اند اما آنها داخل عکس 
نم

قیه مابین اردبیل و سراب غار ساری قیه کنار رودخانه مراجعه
نمایند.
 

 


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 8 فروردين 1391

 خون آشام ها از کجا آمده اند ؟

خون آشام ها از کجا آمده اند ؟
 
قصه از کجا شروع شد؟
افسانه خون آشام‌ها ریشه در سال‌های بسیار دور دارد، ‌می‌گویند این داستان بر می‌گردد به قرن پانزدهم میلادی
سعدی – علیه الرحمه – در گلستان می‌فرماید: «بنیاد ظلم در جهان اول اندکی بوده است. هر که آمد بر او مزیدی کرده تا بدین غایت رسیده.» داستان خون آشام‌ها هم مثل همین بنیاد ظلم می‌ماند. چیزی که مادرهای اسلاو، زمانی با آن بچه‌هایشان را می‌ترسانند، بعد از گذشتن از صافی قرن‌ها به موجودی ترسناک و وهم انگیز تبدیل شده است که کمتر نویسنده یا سینماگری می‌تواند از خیرش بگذرد.
لغت ومپایر (vampire) در اصل یک لغت صرب است، با تلفظ ویپیر. در زبان صرب‌ها، وم یعنی دندان و پیر یعنی نوشیدن ومپیر یا برگردان انگلیسی‌اش ومپایر یعنی کسی که با دندان می‌نوشد (واژه دمفیر،‌ Dhampir، که در سینما به عنوان بچه خون آشامبه کار می‌رود هم یک لغت آلبانیایی است؛‌ دقیقا با همین ترکیب و همین معنی) حالا «موجودی که با دندان می‌نوشد» چه جور موجودی بوده؟ جوابش برمی‌گردد به افسانه‌های اسلاو که به روایت دایره‌المعارف بریتانیکا،‌ به موجودی خونخوار گفته می‌شود. همین تصور دیگری از این که این موجود، چه جور ماهیتی دارد؟ انسان است یا موجودی دیگر؟ در همین جهان زندگی می‌کند یا از جهان دیگر می‌آید؟ چه شکلی است؟ خون را می‌خورد برای چه منظوری؟ ... جواب سوالاتی از این دست را نمی‌دانیم. حتی مهم هم نیست که بدانیم.
چیزی که مهم است بدانیم، ظهور یک فرمانروای سنگدل در رومانی در قرن پانزدهم (ولاد سوم، معروف به «ولاد به میخ کشنده»)، یک کنتس پولدار دیوانه در مجارستان در قرن شانزدهم (الیزابت بتوری) و دو قاتل زنجیره ای در صربستان در  قرن هجدهم (پیتر پلگوویتز و پل آرنولد) بود که هر کدامشان در زمان خود به عنوان یک خونخوار یا همان ومپایر شهرتی به هم زدند و هر کدام به چهره امروزی خون آشام،‌ چیزی اضافه کردند. مثلا ولاد سوم، چون بیماری پرفوریا (حساسیت به نور) داشت و کم از قصرش بیرون می‌آمد، افسانه نورترسی خون آشام‌ها را ساخت. الیزابت بتوری که رعایاش را به قصرش می‌برد و آن‌ها را سلاخی می‌کرد،‌ اختلالات روانی را به افسانه خون آشام‌ها اضافه کرد. در مورد آن دو قاتل زنجیره ای هم که در ابتدای قرن هجدهم در صربستان اعدام شدند، چون بعد از مرگشان قتل‌ها متوقف نشد، این عقیده خرافی شکل گرفت که آن‌ها از آن دنیا برگشته اند.
دهه‌های 1720 و 1730،‌ دهه‌هایی بود که در صربستان به «عصر ترس از خون آشام» معروف شده. «لولو» حالا نمونه‌های عینی و بیرونی هم پیدا کرده بود. نمونه‌هایی که از نور می‌ترسیدند، اختلالات روانی داشتند و بعد از کشته شدن هم دوباره به این دنیا بر می‌گشتند و وقتی که بر می‌گشتند، چون دیگر جان نداشتند مجبور بودند برای جست وجوی ماده حیات، از خون دیگران تغذیه کنند.
اما هنوز چیزی کم بود. یک افسانه محلی،‌ هر چقدر هم که ترسناک باشد، برای جهانی شدن نیاز به دستان جادویی یک نویسنده دارد. شاعران آلمانی، اولین کسانی بودند که پیشقدم شدند. اولین اثر ادبی با موضوع خون آشام سال 1748 سروده شد، بعد هم شاعران دیگر آن قدر روی سوژه کار کردند تا گوته معروف از راه رسید و در سال 1797 «عروس کورینث» را سرود که داستان زن جوانی بود که از گور بر می‌گشت تا نامزدش را ببیند و بعد که متوجه اعمال خدا ناپسندانه او می‌شد،‌ دیوانه می‌شد و به سرش می‌زد و تبدیل به خون آشام می‌شد.
توی این دسته از اشعار، ماجرا بیشتر حول محور دوگانه مسیحیت/ بی‌ایمانی می‌گردد که معلوم است واکنشی بوده به رواج دین‌های جدید در مسیحیت و تنبیه و تحذیری که کلیسا نسبت به «این بدعت‌گزارها» می‌داده. در واقع، در این اشعار آلمانی،‌ خون آشام نماینده ای است از جامعه بی‌دین‌ها که باید با کمک دعا و کلیسا بر او غلبه کرد.
ورود خون آشام‌ها به ادبیات انگلیسی، کار لرد بایرون شاعر بود. در سفرهای متعددش به شرق اروپا،‌ با مفهوم خون آشام آشنا شد و در شعری درسال 1813 از لغت خون آشام استفاده کرد. اولین کسی هم که داستانی درباره خون آشام‌ها نوشت، دوست صمیمی و پزشک مخصوص بایرون، جان ویلیام پولیدوری بود که در سال 1819 رمانی با عنوان «خون آشام» نوشت و در آن خون آشامی به اسم «لرد ورتون» را معرفی کرد که به گفته خودش از روی لرد بایرون شخصیتش را ساخته بود (کلا بایرون به گردن ادبیات ترسناک حق بزرگی دارد. او علاوه بر معرفی خون آشام‌ها، با دست انداختن مداوم ماری شلی، محرک او در نگارش«فرانکشتاین» هم بود.)
ایده موجود شر نامیرایی مثل خون آشام، آن قدر برای ادیبان انگلیسی قرن نوزدهم جذاب بود که خیلی زود داستان‌های متعددی درباره خون آشام‌ها نوشتند و در واقع ژانر را ارتقا دادند. تا جایی که در «بلندی‌های بادگیر» امیلی برونته (1847) هم که مربوط به ژانری کاملا متفوت است،‌ می‌بینیم که شخصیت اصلی داستان (‌هیثکلیف) به خدمتکار خانه اش مشکوک است که آیا او خون آشام است یا نه؟ (آیا ظهور پدیده جدیدی به اسم استعمار و امپراتوری‌های وسیع ماورایی بحار که در آن زمان ابدی و شکست ناپذیر می‌آمد، در این توجه به ادبیات ترسناک و موجودات شروری مثل خون آشام نقش نداشته؟)
در این سال‌ها،‌ هر کدام از ادیبان انگلیسی چیزی به اسطوره خون آشام اضافه یا کم کردند، تا این که ظهور یک نویسنده ایرلندی به نام برام استوکرو کتابی که او با عنوان «دارکولا» نوشت (1897) به یکباره ژانر را  تکان داد و تصویر دراکولا را به عنوان نمادی ابدی از یک خون آشام کلاسیک در ذهن‌ها ماندگار کرد. دراکولای برام استوکر،‌ نه تنها موجودی دیوانه و خشن نبود بلکه بسیار هم مودب و مبادی آداب بود. کتابخانه ای بزرگ داشت و مدام بر از دست دادن دوستانش در طی قرون متمادی افسوس می‌خورد. در عین حال هم مکار و حقه باز هم بود و قربانیانش را با روش‌های مختلف به دام می‌انداخت. 
چیزی نگذشت که دراکولاترسی، در سرتاسر انگلستان و بعد هم اروپا و آمریکا همه گیر شد؛ طوری که در نخستین سال‌های اختراع سینما،‌ در سال 1909 اولین فیلم درباره دراکولا ساخته شد و دراکولا موجودیت سینمایی هم پیدا کرد. حالا دیگر افسانه کامل شده بود؛ افسانه خون آشام.
 

 


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 41
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 8 فروردين 1391

پژوهشی در آفرینش جن

آفرینش جن,جن

 

از دیرباز ذهن بشر به وجود پدیده‌ای به نام «جن» آشنا بوده است. در قرآن کریم و روایات معصومان – (ع) – به آفرینش جن تصریح  شده است. فیلسوفان و متکلمان اسلامی نیز درباره‌ی این آفریده‌ی الهی به بحث و گفتگو پرداخته‌اند؛ اکثریت آن‌ها جن را موجودی آتشین که به هر شکل ممکن می‌تواند در آید معرفی کرده‌اند، اما در این میان فیلسوفانی همچون ملاصدرا (ره) با نگاه دیگری به مسأله نگریسته، دست به تأویل برده است. از نظر ایشان حقیقت «جن» با آنچه در ذهن ما است تفاوت دارد. از برآیند مطالبی که در مورد «جن» گفته شده می‌توان دریافت که جن نیز همانند انسان دارای نفس ناطقه است و از اینرو در زمره‌ی نفوس که خود یکی از اقسام جوهر است قرار می‌گیرد.

 

 



چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 236
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 8 فروردين 1391

نامه ای که پدر پدربزرگم هنگام سربازی وی برای ارسال کرده در این نامه یه نفر که لوازم

پدر پدربزرگم را برای وی می برد به مقصد نرسانده و حسابی ضایع می شود

البته نکته جالب این است که در زمان قدیم ان ها در روستای دور افتاده زندگی می کردند

از ویژگی این نامه خط زیبا امضای توپ ان است و چقدر این نامه برای وی عزیز بوده

برای دین تصاویر به ادامه مطلب بروید


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : پنج شنبه 25 آذر 1390

 

کلیک کن فیلتر میشه ها 

 

خط اینتر نت رایگان مفت مفت با سرعت بالا خودم کشفش کردم کلیک کن 


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , مذهبی , ضد دختر :-) , ضد پسر , ترفند ویندوز7 , کد مخفی تمام موبایل ها , ترفند سونی اریکسون , سامسونگ کد , نوکیا کد , مناجات با خدا , عاشقانه , دانستنی ها , ترفند یاهو , ارسال smsبی رد و نشان!! , کالیکاتور افراد مشهور , زنگ تفریح , مطالب تصویری!! , جک و سرگرمی , ,
:: بازدید از این مطلب : 1129
|
امتیاز مطلب : 28
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : پنج شنبه 4 آذر 1385

                     

 

 

ماجرای افسانه ای اما  واقعی

حتما بخونید!!!!


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: برچسب‌ها: خرمن , مرغک , ارش ساردویی ,
:: بازدید از این مطلب : 549
|
امتیاز مطلب : 34
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : پنج شنبه 26 آبان 1390

 
انچه اکنون می خوانید مربوط می شود به زیارت چهل تن چهل مراد در روستای دهنه ی مرغک با مردمی خون گرم و با ایمان از توابع شهرستان بم این زیارتروی یک تپه مجاور جاده بم وروبه روی این روستا میباشد 

 


چهل گنج هنوز نفس میکشد!!



:: موضوعات مرتبط: چهل گنج , ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 33
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
ن : ☻☺☻☺ارش ☻☺☻☺☻
ت : سه شنبه 3 آبان 1385

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان چهل تن یا چهل گنج و آدرس 40ganj.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com